Fick för mig att se om min bok Bibeln säger: Kvinnor kan! finns på biblioteket. Mitt eget bibliotek hade den inte och det visste jag sedan förut. Stadsbiblioteket inne i Stockholm kanske, men nej, där finns den inte heller. Man kunde på deras hemsida se om något annat bibliotek har boken man söker. Jag tryckte på alla bibliotek i Stockholms län och då finns den i Sigtuna!!!! Jippi. OCH DEN VAR UTLÅNAD PÅ SIGTUNA BIBLIOTEK men den finns inne på Märsta bibliotek. Boken har varit utlånad 8 gånger. Den finns i bibliotekskatalogen men eftersom jag inte har gjort någon reklam för den så blev jag så själaglad för att det öht har köpts in någonstans och dessutom blivit utlånad. Min bebis är ute på egna ben! Ögat blev lite vått. Var tvungen att se om flera bibliotek har den och i övriga Sverige från norr till söder är det 11 bibliotek som har boken och den har lånats av flera. 😍

Tagged with →  
Share →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusVisit Us On Linkedin